V zime Sneh Výstroj Anti-sneh A Anti-frost Auto Predné Sklo Sunshield Predĺžil opaľovací Krém Polovicu Auta Šité Auto Kryt

  • €34.10
  • €23.87
(1 Hodnotenie Zákazníkov)

Vonkajšie Príslušenstvo

Sku:
  • w150502
Značky:
  • jeep zime sneh, sunbeno dopravcu zimný kryt, raj v zime sneh, detská zimná výstroj, detská zimná výstroj, whindshild zimný kryt, equiping zime auto, dometic zimný kryt, jersey sneh, zima, kryt honor10i zime
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Funkcie:

1. Na PEVA bavlna materiál má vlastnosti dobrú izoláciu od svetla, vlhkosti a vzduchu, robustné a odolné, vysoko odolný voči korózii a teplotným nie je ľahké odreniny, sneh, slnko, anti-expozície, blokujúce, nepremokavé a anti-freeze.

2. Tri vrstvy nepremokavé a svetlom, tienením, zvýšiť účinok chladu a tepla odolnosť, predĺžiť kapotu, aby sa zabránilo snehu a chráni motor pred mrazom.

3. Univerzálne, vhodné pre väčšinu Suv a autá na trhu.Noc varovanie pás môže slúžiť ako varovanie na noc.

4. Výrobok je ľahké, malé rozmery, koži-priateľský a mäkké, skladacia, ľahko sa prenáša a rýchle a pohodlné nainštalovať.

5. Má široké spektrum použitia.To môže byť použitý ako snehová pokrývka v zime, listy na pokrytie na jeseň, čelné sklo tieni kryt v lete, a prach a trus na jar.

Špecifikácie:

Názov: Winter Snow Štít

Model: ST-3951

Materiál: hliníková fólia kompozitné PE, ihly udrel bavlna a nylon handričkou

Farba: strieborná

Veľkosť produktu: ako je znázornené

Štýl: auto/SUV off-road univerzálny

Vlastnosti: univerzálne vo všetkých ročných obdobiach, zimný kryt sneh a námraza; letné slnko a tepelné izolácie; reflexné ucho čiapky.

Balenie Zoznam:

1*Zime Sneh Štít

Anonymous

2023-01-07

rovnako ako popis

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: