Auto Snehu Kefa Ľahko Uchopiť Snehu Odstránenie Auto Kefa Snehu Odstránenie Nástroj S Dlhou Rukoväťou Pre Autá, Nákladné Automobily Suv

  • €29.54
  • €14.77
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

Automobily, Súčiastky A Príslušenstvo

Sku:
  • w1619
Značky:
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Ľad Škrabka

Popis:

Auto snehu remover je vyrobené z vysokokvalitného ABS materiál, preto je odolný, robustný a veľmi odolný voči poškriabaniu.To sa dá ľahko odstrániť sneh a mráz z vášho auta skla.

Špecifikácia:

Názov: Ľad Škrabka Snehu Kefa

Materiál: hliníková rúrka+ABS+PP+EVA bavlny

Veľkosť: 76 cm/29.9 v pred rozširovanie; 106 cm/41.7 v po expanzii

Balenie Zoznam:

1*Ľad Škrabka Snehu Kefa

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Snap-On Dizajn: Auto snehu kefa používa modul snap-on dizajn, ktorý umožňuje teleskopické tyče na pripevnenie k štetec hlavu a ľad škrabka na jednu sekundu.

2.Používa Špeciálne upravený Štetiny: Auto sneh, škrabka používa špeciálne upravený štetiny s pevné základy a mäkké tipy zabezpečiť rýchle odstránenie snehu zároveň chráni vaše farby.

3.Odolný a Robustný: Pretože naše auto snehu remover je vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu, je odolný, robustný a veľmi odolný voči poškriabaniu.Má čeľuste, aby sa ľahko zlomiť hrubý ľad.

4.Vhodný pre Vás: Ľad škrabka snehu kefka má malé rozmery, ktoré umožňuje ľahko skladovať.To nezaberá priestor.Je vhodné skladovať v aute alebo kufri pre prípad núdze.

5.Rýchlo Odstrániť Mráz: Auto sneh lopata kefka má ľad škrabka na druhom konci rýchlo odstrániť mráz z vášho auta skla.To je veľmi praktické.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: