2 v 1 Ložisko tornador čistenie pištole , vysokotlakové auto podložka tornador pena gun,auto tornádo, Vysávač

  • €74.23
  • €63.09
(0 Hodnotenie Zákazníkov)

Ručné & Náradie Príslušenstvo

Sku:
  • w3357
Značky:
  • seametal auto vysávač, 2 pena gun, tornádo black diaľkové, pena gun ventil, akvárium vákuového čerpadla, čistiaca pena spray ac, tornador slúchadlá, zbraň je glaxay pro čistenie, picolino vákuové čerpadlo, golden auto vysávač
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • DIY Dodávky - ELEKTRICKÉ
  • Certifikácia - CE

2 v 1 Ložisko tornador čistenie zbraň , auto tornádo Vysávač

Produkt funguje:

Stroj je spojené so vzduchom zdroj, ktorý spôsobuje vysokú rýchlosť rotácie (8500 otočí/ minúta) z kruhovej rúrky v bell úst čistiaci stroj s tlakom 4-9.2 kg (najlepšie pracovné štátu je pri tlaku 8 kg).Odstredivej sily v dôsledku rotácie evacuates sa vysiela v centre mesta a tvorí silné prúdenie vzduchu do atomize čistiaci prostriedok.Na rozdrobených čistiaci prostriedok je pripojený na postriekané časti úplne samostatné škvrna molekúl z povrchu súčastí.Medzitým, voľné molekuly bude adsorbovanej na zvonček úst dosiahnuť vynikajúce odstránenia znečistenia účinok a môže tiež sterilizovať baktérie vo vnútri automobilu.

Čistenie škálu Automobilových usní, strechy, zamat, gumy, plastov, skla, bezpečnostného pásu, všetky druhy medzier, nábytok a deky.Zvyčajne ťažšie na stránke čistiaci účinok je viditeľný najmä.

Zásady tlaku vzduchu generované zvírený prach, striekaniu kvapaliny v tele, pre auto čalúnenie koža, zamat, gumy, nábytku a kobercov, trhliny, volant,prístrojovú dosku a tak ďalej.Jet utieranie.

Tornador pulz sprej pneumatické čistenie pištoľ so štetcom:

Odstránenie rôznych druhov škvŕn

Jednoduché a pohodlné na používanie.

Výrobky môžu byť transformovaná do druhej formy, ako vysávač absorbovať do interiéru alebo iných častí z trosiek, silnejšie.Nákup, môžete použiť dve zariadenia.

Platné Rozsah:

Pištoľ je ideálny pre širokú škálu aplikácií, vrátane

VOZIDLO INTERIÉRU

Ťažko prístupných oblastí – prieduchy, pásov držiteľov a sídlo koľajnice, radenia boot, dvere, vrecká, spojenia medzi čalúnením.

Jemné povrchy – kožené, headlinings, semiš účinok čalúnenie, rozvádzače, sat nav obrazovky.

Čistenie a obnova textúry od podlahy koberce a čalúnenie.

EXTERIÉRU VOZIDLA

Ťažko prístupných oblastí – panel medzery, trim, okolo odznaky

Poznámka:

Pracovný tlak je 4.2-9.2 kg.Ale aby stroj lepšie pracovať, prosím, snažte sa udržať šesť kilogramov tlak.

Pridať recenziu

Vaše hodnotenie: